keskiviikko 20. tammikuuta 2010Tässä ensimmäinen "isompi" työni. Tein odotusaikana pojalle villatäkin. Reunat on helmineuletta ja keskusta ihan perussileää. Lanka on käsinvärjättyä japanilaista Noro-villalankaa Käsityötalo Priimasta. Näin jälkikäteen ajatellen olisin voinut tehdä täkin mieluummin villa-silkki-langasta kuin 100% villasta.Kuvaa ottaessa oli tooodella aurinkoista :)

tiistai 19. tammikuuta 2010


Tässä pojalleni neuloma tähtipoika-nukke. Ohje on Novitan lehdestä jonkin verran muokattuna, lanka on keltaista ja moniväristä villalankaa (en muista merkkiä, taisi olla saksalaista lankaa)Parkanon kehräämöstä, Lankasuulista. Ihan ykköspaikka vaikka toki täältä Helsingistäkin hyviä lankakauppoja löytyy.
Silmät neulahuovutin kahdesta erivärisestä villasta, tähti on jostain vanhasta rikkinäisestä joulukoristeesta. Tosi helppo ja nopea tehdä! Ja variaatioita tästä voisi tehdä miljoonittain :)

Mahtavan huono kuva väsäämistäni joulukorteista. Monenlaista ideaa oli ilmassa ja päätöskin yhdestä mallista, silti (kuten aina) liimailun ja leikkailun huumassa koko korttityyli muuttui ja muuttui ja muuttui. No mutta tämmöisiä. Enpä ole vuosi(kymmeni)in tehnyt itse kortteja.

Hullo World!

Kun on peukalo keskellä kämmentä ja innostusta tuhatmäärin, on pakko jakaa onnistumisensa, edes pienet sellaiset, toisten ihmisten kanssa. Tänne läiskin tietoja mitä erilaisimmista projekteista, jotka "kiireisen arjen" ohella saan valmiiksi. Ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä.