maanantai 21. helmikuuta 2011

Kun vaatekaapit ammottavat tyhjyyttään...

No okei, vähän liiallisen dramaattinen otsikko, ei täällä mikään kaappi tyhjänä ole ollut mutta pientä vajetta oikean kokoisissa vaatteissa on ollut huomattavissa. On se jännä juttu millaisena yllätyksenä voi tulla vieläkin se seikka että lapset kasvavat ja lujaa... Vilhon (2v3kk) pikkusiskon Sannin syntyessä  lokakuussa sitä muisti taas kuinka nopeaa tahtia joutuu uusimaan lapsien vaatevarastoa. Sinällään ihan mukavaa tämmöiselle vaatefriikille mutta kukkaro inisee tuskasta.  Mikä vielä pahinta, Gap on tehnyt tuttavuutta kanssamme (niinkuin varmaan monien muidenkin suomalaisperheiden kanssa tänä talvena), onneksi Gapin hinnat eivät päätä huimaa ja sieltä on tullutkin jo muutama tilaus tehtyä. Myös suosikkikauppani Oii design on saanut kunnian toimittaa useamman paketin tämän talven aikana, ja nyt kevään mallistojen ilmestyessä sieltä löytyy vaikka mitä ihanuuksia!
Tässä muutamia poimintoja vaatekaapin uusimmista tulokkaista, malleina rakkaat riiviöni Vilho ja Sanni:

Vilhon paita Gap, farkut H&M

Sannilla Motörhead-body (Vilhon perintönä) ja Popupshopin sukkikset

Sannilla eklektinen kokoelma Gapilta (mekko ja leggingsit) ja H&M:lta (body ja farkkuliivi), tuttihihna Elodie Details ja alla Ticket to Heavenin toppahaalari ja ihana + superlämmin Lodger Bunker

Vilholle riitti tällä kertaa housut (Shampoodle) ja huivi (Designers Remix), paita ilmeisesti olisi sotkenut kokonaisuuden...
Tässä vielä Vilhon huivi ja Sannille jo syksyä ajatellen Bobo Chosesin tunika/mekko ja Soft Galleryn pöllöleggingsit (nämä tuli tilattua Kids of Luxuryn alesta)

Muutama paketti on vielä matkalla ja paljon on jäänyt kuvaamatta. Tänä talvena olen innostunut jopa kirppareista (ensimmäistä kertaa elämässäni), yksi koukuttavimmista kirppareista on eräs Facebookissa toimiva yhteisö/ryhmä, toinen erittäin hyvä kirppis löytyy Helsingistä Kumpulasta.

Ei kommentteja: