tiistai 5. heinäkuuta 2011

Well, I love you too Mini Rodini!Kun lastenvaatekaupat nihkeilivät aleprosenttiensa kanssa eikä lindexit sun muut enää houkutelleet lompakkoani lukuisten huonolaatuisten ostosten jälkeen suuntasin katseeni nettikauppoihin. Paljon ilahduttavia juttuja löytyi mm. Oiidesignilta, We Love Design shopista ja monelta muulta. Ihastuin ikihyvikseni (ja niin Vilhokin kun ei suostunut näitä jalastaan pois ottamaan) I dig denimin farkkuihin 
ja Mini Rodini jatkoi mielitiettynäni edelleen. Mini Rodinilta lähti mukaan monenlaista paitaa kesän aikana, huippupehmeät ja ihanat farkut ja Vilholle aiemmissa kuvissa näkynyt oliivinvihreä takki. Myös Rockefellan ihanat vaatteet löysivät tiensä taas kerran lasten vaatekaappeihin. Rockefellassa on vain tuo vaatteiden mitoitus aivan eri planeetalta; aina saa vähän jännätä mahtuuko vaate lapsen päälle, onko sopiva vai jäiskö vielä kasvunvaraakin. Perussääntönä on kyllä yleensä ollut se että merkin vaatteet ovat pientä mitoitusta, ota kokoa suurempi.

Kirpparilöytöjäkin tulin tehneeksi ja tutustuin vihdoin ja viimein Piilo-kirppikseen  jota lämpimästi suosittelen tästä lähin kaikille lastenvaatteita etsiville tai myyville! Julkisilla pääsi helposti paikalle, palvelu oli loistavaa ja pieneen tilaansa nähden vaatteita oli myynnissä yllin kyllin. Lapsetkin viihtyivät hyvin lelujen parissa leikkinurkkauksessa.

Ja niin ne villasukat...no ne on vielä vähän vaiheessa X)

Ei kommentteja: