maanantai 30. toukokuuta 2011

Toukokuun paketti saapui!

Hieman haikeissa fiiliksissä, nyt se sit loppui, nimittäin Salainen neuleystävä-rinki! Ja miten ihanaan päätökseen! Sny:ni lähetti aivan mahtavaa puuvillalankaa juuri siinä oikeassa sävyssä!Happyhappy!


sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Oooo jo pari senttiä saavutettu!

VIHDOINKIN sain aloitettua pojalleni villasukkia SNY:ni lähettämästä ihanasta langasta. Ehkä mä nää ennen talvea saan valmiiks?
Alku on ainakin lupaava sillä noilla bambupuikoilla (kiitos rakas mieheni) on ihan unelmaa neuloa!

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Harvemmin ostelen seuraavan kauden vaatteita ennakkoon mutta kun näin tämän Kids Casen takin oli se pakko hankkia tyttärelleni ensi syksyä varten:
Ekaa kertaa tein tilauksen Mash n' Gravylta ja täytyy todeta että ihan huippunopeaa palvelua, varmasti tulen asioimaan tuolla toistekin!

tiistai 17. toukokuuta 2011

Koska tämän hetkiset urheilutapahtumat eivät voisi vähempää kiinnostaa olen uppoutunut yhä syvemmälle Youtuben ja Spotifyn syövereihin. Tässä vanha tuttu Social Distortion uudella ison rahan videollaan. Huomenna SNY-ostoksille!

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Sunnuntaita vaan täältä sairastuvalta, alkais jo pikkuhiljaa riittää tämä jatkuva sairastelu! Koska en oo saanut mitään aikaiseksi eikä oikein ole mitään kerrottavaa, jatkan musiikkivideolinjalla:

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Hampaidentulon sietämätön tuska...

...helpottuu Sannilla näin:
Kumikirahvia kaulasta kiinni ja narskun-nirskun-nirskun.

Kuulin huhun että ois kesä!

Kohta viikko on vierähtänyt sisätiloissa jokaista perheenjäsentämme koskettaneen flunssan vuoksi. T-O-S-I kiva. Joka puolelta on kuulunut ilakoivia kommentteja terdekelistä, auringonotosta ja sään lämpöisyydestä. Muutenkin tuntuu olevan Suomen kansa riemua tulvillaan auringon lämmittäessä taas ihanasti. Niin... minä se vaan kökötän sisätiloissa (no on täälläkin lämmin, tervetuloa vaan tänne vajaan 50 neliön saunaan!) ja parantelen flunssaani. Viime viikolla sai vielä pukeutua näin (eikä tullut yhtään kuuma):
Säätietojen mukaan huomisesta taas kylmenee. Whoopee-freakin´-doo... Ai oonko jotenkin katkera kun missasin kesän ekan hellesään?! ;)