tiistai 14. elokuuta 2012

Arkipuistoilua

 Me asutaan siitä ihanassa paikassa että täällä on useita lasten leikkipuistoja aivan lähistöllä. Tokoinrannan puisto on lasten suosikki huipun kiipeilytelineensä vuoksi. Se on pienempi kuin vaikkapa Brahen tai Linjan leikkipuisto mutta kätevästi laiskalle äidille lähimpänä kotia ja kauppoja.


Monet tutut ovat ihmetelleet miten vieläkin haluamme asua Kalliossa. Ilmeisesti samantein kun tikkuun pärähtää plussa niin meidän olisi pitänyt muuttaa jonnekin lähiöön kauas keskustasta. Meidän mielestämme Kallio, ja ydinkeskusta, on mitä ihanteellisin paikka kasvattaa lapsia. Täällä on puistoja, nähtävyyksiä, tapahtumia, kauppoja, elämän ja ihmisten monimuotoisuutta. Aina tapahtuu jotain ja joka puolelle pääsee nopeasti ja kätevästi ilman omaa autoa. En todellakaan haluaisi odotella kahden lapsen ja rattaiden kanssa puolen tunnin välein pysäkille kurvaavaa täpötäyttä bussia kun olisi tarve lähteä päiväkotiin/kauppaan/kylään tms.

Kallio rakastaa lapsiaan ja lapset (ja minä) Kalliota.

1 kommentti:

Red Dragon kirjoitti...

Mikäs siinä on, jos kerran viihtyy :).
Ja jokainen tavallaan. Tuohan se just on, että lyhyt matka kaikkialle.
Meillä missä myö nyt asustellaan.. eka ajateltiin, että ei ikinä muuteta tälle puolelle kaupunkia, mutta paremmin ollaan täällä viihytty. Ja jos on itsellä kaupassa käyntiä, niin lähikauppa on melkeimpä ihan vieressä, muutama minuutti menee kävellessä, kauppakeskukselle rattaiden kanssa menee 10 minuuttia, mistä löytyy jo kaikki.

Ihania kuvia!