lauantai 30. kesäkuuta 2012

Jos olisi ollut rahaa

...olisin hankkinut tämän ihanuuden Pentikin myymälästä Jalasjärven Juustoportista jossa kävimme retkeilemässä. Muki on Iiris Pentikäisen suunnittelema ja juuri sopivankokoinen minunlaiselleni maitokahvin litkijälle.

Kukkuu!

Plikka meni piiloon ;)

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Juustokakkuöverit

Juhlittiin mun isän syntymäpäivää juustokakulla. Sovelsin yhtä Kotikokin ohjetta hieman ja vaikka itse sanonkin niin aikas hyvä tuli! Jälkiseuraamuksena kolmen mini-ihmisen hillitön sokerihumala, ottaisin niistä kuvan jos kuvassa pysyisivät...

torstai 28. kesäkuuta 2012

Klipsipää

Taas näitä mummolalöytöjä, tää oli niiiiiin ihana joskus aikanaan :D

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kesäretkellä

Lähdin miehen kanssa yhdistetylle shoppailu- ja kesäretkelle Tampereen seudulle. Ihan kivoja alelöytöjä vaikka joissakin paikoissa lähinnä ärsytti -20% "ale"... Takaisinpaluumatkalla mummolaan ihmeteltiin Frantsilasta löytyviä mehiläisiä.

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Viileä kurkku

Kille Kurkku oli jo 80-luvulla aika viileä heppu rullalautaillessaan kukkulaa alas (ja siinä samalla törmäili muihin Muntsi-Puntseihin). Mummolalukemista parhaimmillaan ;)

maanantai 25. kesäkuuta 2012

torstai 21. kesäkuuta 2012

Juhannushuveja

Nostalginen kalapeli viihdytti mummolassa lapsia. Huijaamisen jalo taito onnistui jo perheen nuorimmaiseltakin...

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Myslipatukoita matkalle

Tein vihdoin ja viimein myslipatukoita, tosin valmiista myslistä kun sitä kaapista löytyi. Koemaistajaraatilaiset tykkäsivät, tehtäväni oli onnistunut! Nämä pakataan mukaan juhannusreissulle, jos siihen asti säilyvät...

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Mitä tapahtuu kun perheen äiti-ihminen ei niin välitä piirroshahmoista sun muista lastenvaatteissa? Otetaan vanhasta bändipaidasta kuva, lätkäistään hiiren naaman päälle ja voilà! Mekko joka läpäisee vanhan gootinkin kriteerit!

Jämäfarkkukankaista uutta

Tällaiset syntyivät lapsille kesäksi. Lähempää tarkastelua en näille kokeiluille mielelläni salli mutta menevät silti käyttöön ;)